Prettypowerful

Prettypowerful

Hej kære læsere!
Jeg vil lige fortælle lidt om mig selv, da jeg lige har startet bloggen op.
Jeg er en 18-årig pige bosat i Aarhus, som elsker at udfolde mig skriftligt og kreativt, som sikkert vil kunne ses på bloggen. Jeg er aktiv i min fritid og elsker at smutte forbi fitnesscenteret ofte. Derudover holder jeg meget af at tilbringe tid med min familie samt venner og skønne kæreste gennem mere end et år. Jeg nyder at finde inspiration på diverse blogs, instagram o.l. og bruger en stor del af min vågne tid på at være kreativ – at tegne, blogge, lægge make-up, skrive og alt, der minder om.

Navnet Prettypowerful:

Prettypowerful  betyder for mig det at være stærk som individ overfor nutidens mange krav om perfektion. Jeg brænder for at udtrykke et budskab om, at det er ok at være som man er! Do whatever makes you happy! Jeg kommer til at blogge om tøj, træning, kost og alt andet som fylder i mit liv, men altid vinklet med det synspunkt at alle disse ting skal gøres for en selv og for at gøre en glad.

Håber I nyder denne lørdag aften! Min aften har været i selskab med melodigrandprix i hvert fald!

Kh. Rikke

1907566_10202685300669248_1847211007_n

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prettypowerful